Connect with us
Publicitate

SPORT

CSM Râmnicu Vâlcea dă 5000 de euro pe Silviu Mureșan

Publicat

Atacantul  Unirii Alba Iulia, Silviu Mureșan este dorit de echipa din Liga a II-a, Seria a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea. Trupa vâlceană este dispusă să ofere aproximativ 5.000 de euro pe vârful „alb-negrilor”.  Cel mai probabil, fotbalistul nu va părăsi gruparea uniristă, întrucât suma oferită de clubul vâlcean este sub pretențiile șefilor echipei din Cetatea Marii Uniri.

Chiar dacă se află pe un loc retrogradabil, Unirea Alba Iulia nu duce lipsă de oferte pentru jucătorii tineri din curtea albaiulienilor. Silviu Mureșan este un produs 100% al Unirii Alba Iulia, fiind crescut de Alexandru Kalanyos, pentru ca, mai apoi, atacantul să fie împrumutat la formațiile din județ care evoluau în Liga a III-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sunda

    luni, 03.01.2011 at 02:44

    baiatu asta are niste calitati deosebite…….dar e foarte indisciplinat in teren………pacat ca nu are cine sa se ocupe de el …ar ajunge mare fotbalist…..si apropo la valcea nu cred ca ar face mare performanta si suma aceea de 5000 de euro e infima……..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax