Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum să faci bani cu o piatră seacă de 3,5 kilograme. Găsești un fraier și o vinzi ca pepită de aur. Cu 290.000 lei

Publicat

Ca-n legendă, Dorel Vârciu a scos 290.000 lei dintr-o piatră seacăUn bărbat din judeţul Alba a reuşit să obţină 290.000 de lei, prin vânzarea unor simple pietre. Acesta a fost prins şi arestat pentru 29 de zile, pentru înşelăciune.

Lăcomia, bat-o vina!

Totul s-a întâmplat săptămâna trecută. Dorel Vîrciu (foto), un bărbat în vârstă de 47 de ani, cu antecedente penale, care dăduse sfară în ţară că are de vânzare două pepite de aur, s-a întâlnit cu un potenţial cumpărător al acestora, în oraşul Abrud. Amatorul de aur era un medic veterinar, de 30 de ani, din Roşia Montană. Prezentându-se cu numele Marius, infractorul i-a spus că pepitele de aur cântăresc împreună aproximativ trei kilograme şi jumătate şi le dă contra sumei de 290.000 de lei. Cei doi au bătut palma şi au stabilit să se întâlnească pe raza comunei Buceş, pentru a realiza tranzacţia.

Doar 20.000 de lei recuperaţi

Ajunşi în Buceş, medicul veterinar i-a dat lui Dorel Vîrciu toţi banii ceruţi şi a primit în schimb două cutii de plastic sigilate cu bandă adezivă. Marea sa greşeală a fost că nu a verificat pe loc conţinutul cutiilor. Doar după ce comerciantul şi-a văzut de drum, păgubitul a constatat, cu stupoare, că în cutii nu era altceva decât nişte pietre obişnuite, fără valoare. Dându-şi seama că a fost înşelat, omul s-a dus glonţ la Poliţia Brad, unde a relatat păţania, dând şi semnalmentele celui care l-a ţepuit. În urma cercetărilor, poliţiştii brădeni l-au depistat pe făptuitor.
„Poliţiştii hunedoreni, împreună cu cei din Zlatna au făcut o percheziţie în locuinţa lui Vîrciu, de unde au fost ridicate probe şi a fost recuperată o sumă de 20.000 de lei – din totalul de 290.000 de lei, pe care păgubitul i-a plătit pentru cele două bucăţi de rocă”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.
Dorel Vîrciu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, însă a depus recurs împotriva hotărârii luate de magistraţii Tribunalului Hunedoara. Recursul va fi judecat la Curtea de Apel Alba Iulia.

Sursa Mesagerul Hunedorean


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Bărbatul care a obţinut 290.000 de lei din vânzarea unor pietre de râu “reprezintă un pericol social”. Vezi de ce au dispus magistraţii arestarea | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax