Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două centre medicale de permanență vor fi funcționale în Alba Iulia, din luna august

Publicat

După cum se anunța în primele luni ale anului 2012, în Alba Iulia vor funcționa două centre medicale de permanență. Acestea vor fi deschise cel mai devreme la mijlocul lunii august și vor asigura asistență medicală pentru pacienții cu afecţiuni tratabile de către un medic de familie. Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Alba, Horea Timiș, unul dintre acestea va fi amenajat în cadrul Policlinicii de pe strada Mușețelului, iar pentru celălalt încă nu a fost stabilită locația, dar acesta va funcționa, cel mai probabil, în centrul orașului.

Centrele de permanenţă sunt unităţi sanitare care funcţionează în afara programului normal de lucru al cabinetelor medicale individuale, deservite de medici de familie şi care asigură continuitatea asistenţei medicale primare, pentru pacienții cu probleme de sănătate ușoare.

În prezent, în judeţul Alba există patru centre de permanenţă la Ocna Mureş, Zlatna, Baia de Arieş şi zona Munţilor Apuseni. La începutul anului 2012, DSP Alba anunța că intenționează să mai deschidă încă patru centre de permanenţă: două în Alba Iulia, unul în zona oraşului Sebeş şi unul în zona oraşului Blaj. Până în prezent, au fost finalizate procedurile de deschidere a două centre, în Alba Iulia, iar acestea vor fi inaugurate, cel mai devreme, la mijlocul lunii august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax