Connect with us
Publicitate

SPORT

Europa Alba Iulia – Arieșul Turda și Național Sebiș – Unirea Alba Iulia, în turul IV al Cupei României

Publicat

Tragerea la sorți pentru turul IV al Cupei României la fotbal a avut loc joi, astfel că sorții au decis ca, în cel de-al patrulea act al competiției, reprezentantele județului Alba – Europa și Unirea – să nu se întâlnească. Astfel că, marți, cele ouă formații vor avea de disputat următoarele meciuri:  Național Sebiș – Unirea Alba Iulia și Europa Alba Iulia – Arieșul Turda.

După ce a făcut furori până în acest moment al competiției, Europa va avea parte de un nou meci de foc. Este vorba de întâlnirea cu Arieșul Turda, echipă care a pus la respect Unirea Alba Iulia în ultimul amical disputat pe ”Cetate”. ”E un meci important pentru noi, jucăm cu o echipă bună de Liga a II-a, eu i-am văzut la ultimul meci al lor cu Unirea Alba Iulia, care au jucat în Liga I, Tilincă, Boroștean, Pampea. E o echipă cu experiență, aș fi preferat Mureșul Deva. Cred că am căzut cel mai rău”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Europa Alba Iulia.

De partea cealaltă, Unirea Alba Iulia are un adversar aparent facil, Național Sebiș, echipă de Liga a III-a, fără prea multe vedete în componență. ”Orice competiție o tratăm serios, este un meci oficial și o să-l tratăm serios”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Partidele din turul IV al Cupei României vor avea loc marți, 23 august, cu începere de la ora 17.30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax