Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Europa Alba Iulia, eliminată din Cupa României. Arieșul Turda s-a impus cu 2-1

Publicat

Europa Alba Iulia și-a încheiat aventura în Cupa României, în urma înfrângerii de marţi în faţa divizionarei secunde Arieșul Turda. Trupa pregătită de Fane Fogoroși a luat două goluri identice, dar a revenit pe final, prin Popa, care a fructificat centrarea lui Apetri.

Debutul de partidă a fost anevoios pentru Europa Alba Iulia, echipa fiind presată de divizionara secundă, formație care  a ratat câteva oportunități de a marca. Scorul pauzei a fost 0-0,  iar „europenii” lui Fogoroși mai sperau la calificare.

Repriza a doua a debutat cum nu se putea mai prost pentru Europa. Nou-intratul Cosmin Tilincă a trimis, în minutul 51, balonul în plasa porții lui Cotoară, cu o centrare din corner. Arieșul Turda și-a dublat avantajul în minutul 58 când  Miranda de Sousa a înscris în urma unei faze identice celei de la primul gol.

Intrat în repriza secundă, Nicolae Popa de la Europa a redus din handicap în urma unei faze ce a circulat pe traseul Bălaș – Apetri – Popa, ultimul  finalizând centrarea lui Apetri.

Iată echipa trimisă de Ștefan Fogoroși în teren:

Europa Alba Iulia: Cotoară – Oară; Marian, Andreica, Circov – Apetri, Miclea, Hârciagă, Bratu, – Cristea (cpt) – Haiduc. Rezerve: Răducanu – Bălaș, Gherman, Rada, Vozar, Moldovan și Popa.

Horațiu Marian și-a pierdut banderola de căpitan

Noul antrenor al Europei Alba Iulia a schimbat și căpitanul de echipă. Horațiu Marian, căpitanul de drept al formației albaiuliene a fost schimbat cu Marius Cristea. Cel mai probabil, Marian și-a pierdut banderola în urma declarației date, în care-și exprima nemulțumirea privind schimbarea antrenorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Plesa

    miercuri, 24.08.2011 at 11:30

    Nu inteleg 2 lucruri :

    1. Dece nu s-a continuat cu vechiul antrenor
    2. Dece s-a schimbat capitanul ? (Este democratie , putem sa ne exprimam liber parerile. Ma refer la declaratia ex. capitanului).

    PS: Parerea mea este ca acest stefan fogorosi (cu litere mici) este doar prieten cu antrenorii si foarte bun prieten cu alcoolul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax