Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV: Jucătorii de la Europa Alba Iulia, nemulțumiți de schimbarea antrenorului. Coacăză: ”Muncitorii își aleg inginerul?”

Publicat

Fotbaliștii de la Europa Alba Iulia sunt nemulțumiți de schimbarea antrenorului Mihai Manea cu Ștefan Fogoroși, iar, în primă instanță, potrivit unor surse apropiate, jucătorii intenționau să boicoteze antrenamentul de luni. Aceștia s-au răzgândit, deoarece marți vor primi vizita Arieșului Turda și nu doresc să influențeze negativ soarta acestui joc.

Mihai Manea a fost trecut în funcția de director tehnic, iar antrenor va fi Fane Fogoroși, fostul tehnician al grupării Viitorul Sântimbru. O serie de fotbaliști nu sunt de acord cu schimbarea antrenorului, însă vicepreședintele Liviu Coacăză nici nu vrea să audă de așa ceva. ”Nu știu nimic de nemulțumirea jucătorilor și, dacă sunt nemulțumiți, antrenorul nu se schimbă. Păi ce, muncitorii își aleg inginerul? A murit cumva mama fotbaliștilor? Cui nu-i convine, să stea pe bară”, a „tunat” Liviu Coacăză.

De partea opusă, fotbaliștii nici nu vor să audă de schimbarea antrenorului. ”Noi nu suntem de acord cu schimbarea lui Mihai. Vom vorbi cu conducerea după meciul de marți cu Arieșul și vom vedea ce e de făcut. Nu vrem să influențăm meciul de mâine, pentru că am muncit să ajungem până acolo”, a declarat Horațiu Marian, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai ”Europei”.  Nu este exclus ca Marian să ajungă la Sportul Sebeș, echipă care-l curtează intens.

Nu doar Marian este nemulțumit de înlocuirea lui Manea, acestuia i se mai adaugă o listă destul de consistentă de jucători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax