Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Petcuț a semnat cu Unirea: ”Îmi doresc să contribui la îndeplinirea obiectivului”

Publicat

Unirea Alba Iulia a mai parafat, luni, un transfer. Este vorba de mijlocașul  Petcuț de la FCM Târgu Mureș. Fotbalistul a sosit la Alba Iulia însoțit de impresarul Dragoș Daniel.

După scurte negocieri, oficialii Unirii au ajuns la o înțelegere cu mijlocașul venit de la Târgu Mureș. ”Eu îmi doresc să joc cât mai bine pentru Unirea și să contribui la îndeplinirea obiectivului. Pentru mine este important să joc și să-mi fac datoria la  Unirea”, a declarat George Petcuț, mijlocaș FC Unirea Alba Iulia.

La Alba Iulia mai sunt așteptați Camara, V.Dinu și D. Gafița.

Bogdan Bucurică se antrenează normal

O veste îmbucurătoare pentru noul tehnician al Unirii este revenirea lui Bogdan Bucurică la pregătiri normale, alături de echipă. Cel mai probabil fotbalistul va avea nevoie de o perioadă de timp pentru a reveni la parametri normali, întrucât fundașul stânga al Unirii a stat departe de gazon timp de un an, fiind accidentat la genunchi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax