Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Uniriștii au bani de Sărbători. Călin Cristea e „Moșul” uniriștilor

Publicat

Transferul lui Călin Cristea a îmbrăcat Clubul Unirea Alba Iulia în haine de Moș Crăciun, pentru jucătorii rămași la gruparea din Cetatea Marii Uniri. Mâine, fotbaliștii albaiulieni își vor încasa un salariu restant, tocmai în Ajunul Crăciunului. ”Mâine o să le dăm un salariu jucătorilor, pentru că e normal ca și ei să aibă bani de Sărbători”, a declarat președintele executiv FC Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu. De această dată, în rol de Moș Crăciun se află noul mijlocaș de la Pandurii Târgu Jiu, albaiulianul Călin Cristea. Acesta a reușit să aducă în conturile Unirii 70.000 de euro, bani care au venit exact atunci când clubul avea nevoie mai mare de ei.

Nicolae Lupu este de părere că prețul mijlocașului putea fi mai mare, însă criza financiară și situația clublui și-au pus serios amprenta asupra transferului. ”Era normal ca el să plece de la Unirea. Călin merită să joace în Liga I, a demonstrat asta de atâtea ori, anul trecut. El e un fotbalist de națională. Criza financiară și-a pus amprenta asupra prețului lui Cristea, dar am obținut o sumă care ne ajută să trecem peste unele probleme ale clubului”, a adăugat Nicolae Lupu.

Tot președintele executiv și-a mărturisit, în exclusivitate pentru Alba24.ro, dorințele pe care le are în 2011 alături de Unirea Alba Iulia. ”În primul rând, îmi doresc un an mai bun, pentru că anul acesta a fost catastrofal din punct de vedere financiar și mai sper ca echipa să evite retrogradarea”, a mărturisit Nicolae Lupu.

Lupu, de acord cu Sarmeș

Nu doar Marian Sarmeș dorește ca jucătorii să rămână la Alba Iulia, ci și Nicolae Lupu. Conform președintelui, juniorii albaiulieni nu duc lipsă de oferte, dar acestea urmează să fie studiate. ”Noi nu ne dorim să vindem, pentru că vrem să construim o echipă puternică la Alba Iulia, dar, dacă nu vom găsi soluții, vom fi nevoiți să vindem pentru a supraviețui. Există mai multe oferte, însă acestea trebuie studiate, renegociate și apoi rămâne de văzut”, a spus Nicolae Lupu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax