Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Explozie la roată: Un bărbat din Sebeș a fost trântit la pământ în timp ce încerca să repare o defecțiune la autocisternă. A primit primul ajutor de la SMURD

Publicat

pompier

Un bărbat a fost trântit la pământ în timp ce încerca să remedieze o defecțiune la una dintre roțile autocisternei pe care o conducea. Roata a explodat, iar șoferul a fost proiectat în câmp, la ieșire din Sebeș spre Sibiu, pe DN1. Acesta a primit primul ajutor de la un echipaj SMURD din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, incidentul s-a produs în momentul în care șoferul, care transporta ulei cu o autocisternă către un garaj din Sebeș, a auzit un sunet ciudat la una dintre roți și a parcat mașina pentru a putea inspecta problema. Plimbându-se în jurul autovehiculului, a sesizat că o roată pierdea aer și s-a apropiat, însă roata a explodat, trântindu-l pe bărbat în câmp, la pământ.

Din primele informații de la ISU, bărbatul se ridicase deja de la pământ în momentul în care au apărut paramedicii. Aceștia i-au oferit îngrijiri la fața locului, iar în scurt timp l-au transportat la  spitalul din Sebeș, cu un traumatism cranio-cerebral. Acesta nu a rămas internat și a părăsit spitalul cu o stare ameliorată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax