Connect with us
Publicitate

SPORT

Facultatea de Drept a câștigat Cupa Universității ”1 Decembrie 1918”

Publicat

Cupa Universității „1 Decembrie 1918” la fotbal s-a încheiat joi, iar câștigătorii sunt studenții de la Facultatea de Drept. Aceștia și-au numit echipa potrivit specializării: ”Drept”. Studenții de la Drept s-au duelat în finală cu echipa Bobocii, formație alcătuită din tineri din primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Astfel, după două meciuri tari din finale s-au stabilit echipele care au urcat pe podium. Finala mică a avut loc între echipele ECTS – Progresul 5-8 (2-3, la pauză), aceasta din urmă urcând pe ultima treaptă a podiumului.

Finala mare a fost punctul de atracție maximă, iar acest joc a pus față în față cele mai bune echipe ale turneului: Drept – Bobocii 4-1 (1-0). După finala mare, a avut loc festivitatea de premiere. Premiul pentru fair-play a fost oferit echipei Păturik, pentru sportivitatea de care a dat dovadă pe parcursul campionatului. Cel mai tehnic jucător a fost desemnat Alexandru Drăghiciu, în vreme ce portarul cel mai bun a fost Ene Țiboc.

Apoi a urmat premierea echipelor de pe podium. Locul III a fost premiat cu diplome și un plic cu 150 de lei, primite de câștigătoarea finalei mici, Progresul. Locul secund a fost ocupat de Bobocii, care au primit 250 de lei. Deținătorii Cupei, echipa de la Drept, a primit 450 de lei, diplome, medalii și o șampanie. Toate echipele participante au primit și un mic dar din partea unei companii de telefoane.

[nggallery id=30]

Facultatea de Drept a câștigat Cupa Universității ”1 Decembrie 1918”

Astăzi s-a încheiat Cupa Universității „1 Decembrie 1918” la fotbal, iar câștigătorii sunt studenții de la facultatea de drept. Aceștia și-au numit echipa în tocmai cu specializarea pe care o studiază și anume ”Drept”. Studenții de la Drept s-au duelat în finală cu echipa Bobocii, formație alcătuită din „boboci” ai facultății de educație fizică și sport.

Astfel după două meciuri tari din finale s-au stabilit echipele care au urcat pe podium. Finala mică a avut loc între echipele ECTS – Progresul 5-8 (2-3, la pauză), iar datorită victorie Progresul a reușit să ocupe ultima treaptă a podiumului.

Finala mare a fost punctul de atracție maximă, iar acest joc a pus față în față cele mai bune echipe ale turneului. Drept – Bobocii 4-1 (1-0). După finala mare a avut loc festivitatea de premiere unde s-au înmânat următoarele premii. Premiul pentru FAIR PLAY a fost oferit echipei Păturik pentru sportivitatea de care au dat dovadă pe parcusul campionatului. Cel mai tehnic jucător a fost desemnat ca fiind Alexandru Drăghiciu, în vreme ce cel mai bun portar a fost Ene Țiboc. Apoi au urmat să fie premiate echipele de pe podium. Locul III a fost premiat cu diplome și un plic cu 150 de lei, acestea au fost primite de câștigătoarea finalei mici, Progresul. Locul secund a fost ocupat de Bobocii, aceștia au primit 250 de lei. Deținătorii Cupei, echipa de la DREPT, a primit 450 de lei, diplome, medalii și o șampanie. Toate echipele participante au primit și un mic dar din partea unei companii de telefoane.

Situație incertă la CS Zlatna

Chiar dacă a terminat turul de campionat, gruparea din Liga a III-a, CS Zlatna, nu pare să aibă o situație prea roz, deoarece restanțele financiare încep să creeze neplăceri. Astăzi fotbaliști de la CS Zlatna au acumulat al doilea salar restant, în vreme ce ultimii bani încasați de elevii lui Dăscălescu au fost jumătate de salarii, imediat după succesul cu CSM Brașov. Antrenorul zlătnenilor este încrezător în ceea ce privește partea financiară și speră ca problemele să dispară de pe „Ampoi”. ”Așteptăm să se rezolve problemele financiare pentru a ne putea pregăti normal, trebuie să avem răbdare să se rezolve aceste probleme”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna

CS Zlatna a renunțat imediat după ultima etapă la doi jucători, este vorba despre portarul Toderaș și de mijlocașul Șorca, ultimul pare a fi explus pentru probleme disciplinare.

Prima ediție a Cupei României la Powerlifting

Federația Română de Powerlifting cu sediul la Alba Iulia organizează la finele acestei săptămâni prima ediție a Cupei României, aceasta va avea loc la Bacău. ”Așteptăm o prezență de 25 de participanți, 10 la masculin și 15 la feminin, este prima cupă a româniei și ne dorim să oferim un spectacol pe cinste celor ce iubesc acest sport”, a declarat Ioan Frățilă, președintele Federației Române de Powerlifting.

Orașul nostru va fi reprezentat la concurs de clubul sportiv Zamolxis de următorii sportivi: Carmen Pârva (categoria +90 kg), Ovidiu Pănpzan (82,5 kg, în afara conursului), Ionuț Muntean (90 kg), Lucian Oțoiu (110 kg), Cristian Mand (+125 kg). Alături de aceștia va mai participa și Alexandru Varga la categoria 75 de kilograme, sportiv legitimat la clubul Gligor Arieșeni. ”concurenții din Alba sunt bine pregătiți și ca obiective ne dorim să câștigăm două-trei cupe”

Concursul va avea loc sâmbătă la Bacău și pănâ în aceste momente în concurs sunt înscrie cluburi din Bacău. Timișoara iar lista e încă deschisă.

Peste 50 de studenți au participat la „Marșul Tăcerii”

Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii, a luat sfârșit. Această activitate organizată de Liga Studneților din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, s-a încheiat cu „Marșul Tăcerii”, activitate ce a avut loc în acest week-end și la care au participat peste 50 de studenți ai ai universității albaiuliene. ” Acest eveniment a avut rolul de a conștientiza și informa cetățenii comunității că violența asupra femeii este o problemă care nu trebuie ignorată”, a declarat Monica Brașovean, coordonatooarea Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii.

Tot Monica Brașovean a mărturisit că a fost încântată de această campanie și de rezultatul obținut, însă tâmăra este conștientă că pentru o schimbare e nevoie de mai mult.”O schimbare într-o problemă atât de delicată se face pe termen lung, dar sperăm că noi prin această campanie ne-am adus aportul. Studenții au fost receptivi la această acțiune și a fost o surpriză plăcută, a fost participarrea cetățenilor și liceenilor”, a mai adăugat Monica Brașovean.

O altă activitate a campaniei a fost proiectarea unui film tocmai pe această temă. Pelicula vizionată de către studenți s-a numit ”Enough” și a avut-o în rol principal pe Jennifer Lopez.

« d



Gala Sportului Judeţean 2010 programată în 21 decembrie

Cei mai merituoși sportivi vor fi premiați la Gala Sportului Județean

În fiecare an Direcția Județeană pentru Tineret și Sport în colaborare cu autoritățile locale și județene, organizează Gala Sportului Județean. În acest an, acest eveniment va avea loc pe data de 21 Decembrie de la ora 18:00, la restaurantul ”Mercur” din Alba Iulia. Chiar dacă inițial evenimentul era anunțat pe data de 17 decembrie, organizatorii au modificat data galei. Această manifestare are rolul de a premia sportivii atcivi și merituoși ai anului 2010.

Dacă în ultimii doi ani Ana Maria Groza a ocupat fruntea clasamentului primind mereu titlul de sportivul anului în județul Alba, mărșăluitoarea ar putea fi detronată în acest an deoarece atleta a hotărât să facă o mică pauză din punct de vedere sportiv.

Manifestarea este organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Alba, în strânsă colaborare cu autorităţile locale şi judeţene. (H.D.M.) d


y ? ň


7fÁZ·ŕ) ?óB][ V ĚźĽ V 0g Ş>Ŕ˘úbj–ď­j]orkě4

CE j vor fi decernate trofeele cuvenite celor mai buni sportivi, antrenori şi conducători de unităţi sportive din j

Arial CE ezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene, baiuliancă Ana Maria Groza (CS Unirea Alba Iulia) s-a situat în f

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax