Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FC Unirea și-a fixat programul amicalelor din iarna aceasta. Vezi cu cine își vor măsura puterile elevii lui Gherman

Publicat

O săptămână, atât a mai rămas până la reunirea echipei Unirea Alba Iulia. Chiar dacă fotbaliștii divizionarei secunde se bucură de vacanță, staff-ul administrativ și cel tehnic au mai trecut pe la muncă în acest an, fixând jocurile de pregătire din iarnă.

După reunirea ce va avea loc pe 16 ianuarie, alb-negrii vor efectua vizita medicală pe 24 și 25 ianuarie, în vreme ce primul amical va fi pe 30 ianuarie, cu echipa de Liga a IV-a, Europa Alba Iulia.

Uniriștii vor începe în forță și luna februarie. În data de 1 februarie, vor da piept cu CS Zlatna (cel mai probabil partida se va juca la Zlatna), echipă din Liga a III-a, în 4 februarie este programat  jocul de verificare cu FC Cisnădie în deplasare, în 8 februarie Unirea Alba Iulia va juca cu Corvinul Hunedoara, urmând ca mai apoi FC Cisnădie să ajungă la Alba Iulia pentru un nou amical cu Unirea, partida fiind programată pe 15 februarie.

Cel mai tare amical din această iarna va fi în compania prim-divizionarei Voința Sibiu. Nu ar fi exclus ca pe 11 februarie trupa pregătită de Stelian Gherman să mai susțină un amical, adversarul fiind încă necunoscut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax