Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman despre alianța PNL-PDL: „Este pentru mulți o surpriză, pentru alții o trădare, pentru alții o acțiune politică corectă! „

Publicat

Alegerile locale din Alba și negocierile interne purtate între partidele declarate fruntașe în urma voturilor electoratului au dus, din păcate, la fisurarea USL Alba, alianță care și așa dădea semne de declin. Protocolul încheiat de liberali cu PDL pentru obținerea funcțiilor de conducere în CL Alba Iulia și CJ Alba i-au scos din ecuație pe social-liberali. În timp ce liderul PSD, Ioan Dîrzu îi acuză pe partenerii de alianță de trădare, liberalul Florin Roman, proaspăt ales vicepreședinte de CJ, aduce lămuriri cu privire la modul în care au decurs negocierile.

Vedeți integral declarația lui Florin Roman:

„Ceea ce s-a întâmplat azi este pentru mulți o surpriză, pentru alții trădare, pentru alții o acțiune politică corectă! Vreau să spun foarte clar că noile majorități s-au constituit pentru Alba și Alba Iulia, nu pentru o persoană sau alta. Până vineri, era o majoritate negociată, dar nebătută în cuie cu PP-DD și PSD. De ce? Pentru că fiecare din cele trei formațiuni își dorea funcțiile de vicepreședinte și viceprimar la Alba Iulia. Nimeni nu a renunțat la asta, nici cei care se laudă acum ca moraliști.

Dacă solicitarea PP-DD era oarecum îndreptățită de faptul că puteau face diferența, liderul PSD își dorea cu ardoare funcția de vicepreședinte al CJ Alba. Deși PSD are doar 10 primari, iar PNL 23. Deși protocolul USL prevedea că PNL asigura 75 la sută din campanie, iar PSD 25 la sută, în realitate PSD a acoperit 9 la sută, iar noi 91 la sută!!! Uită conducătorul PSD că a numit la conducerea Direcției Silvice un apropiat fără știrea PNL, așa cum era convenit! Și cu toate astea, își dorea ca PSD să ia vicepreședinte la CJ, iar noi să rămânem cu amintirea ca i-am ajutat să câștige trei orașe – Abrud, Teiuș, Sebeș -, iar ei unul, la Baia de Arieș. Sunt doar câteva exemple de <corectă și bună colaborare>.

Regret că dl. Comsa nu recunoaște că negocierile de vineri au eșuat din acest motiv și acum împarte USL între buni și răi. Înteleg supărarea, dar nu înțeleg acuzele. Dacă ar fi reușit să constituie ei majoritatea, sunt convins că nu se mai vorbea de trădări și golănii. Și încă ceva: auzeam că s-a încălcat protocolul USL. Acesta prevede majorități acolo unde PNL și PSD au majoritatea. Nu a fost cazul nici la județ și nici la municipiu, așa că  mai multă seriozitate nu strică. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. florin

    luni, 25.06.2012 at 19:24

    Chiar nu mai aveti putin bun simt ? Ar trebui sa dispara din lumea politica astfel de tradatori ca Atanasiu, Roman, Fulea, Cretu care au distrus USL in Alba. DEMISIA domnilor asa zis ” liberali ” !!!

  2. domotek

    marți, 26.06.2012 at 07:54

    D-le Roman! cum stă treaba cu Unirea Alba ? ? ? Liga suporterilor….nimic ? ? acum că tot ai ajuns la ciolan fă ceva şi pentru Unirea !

  3. cetatean simplu

    marți, 26.06.2012 at 11:00

    am votat alianta usl tocmai pentru a nu da puterea pdl-hava ,
    d-le roman te rog sa imi explici ce am votat eu de fapt ??????

  4. cetatean simplu

    marți, 26.06.2012 at 11:04

    PROMIT SOLEMN CA LA URMATOARELE ALEGERI NO SA MAI PUN STAMPILA PE PNL —- MOTIV ACTIUNE POLITICA CORECTA

    • omulet

      marți, 26.06.2012 at 15:43

      Eu,sincer,am votat PDL. Cand ati mers la vot ca sa alegeti USL,nu trebvuia sa va puneti astfel de sperante in uselei.Si ei sunt doar niste doritori de ciolan.Eu am votat omul,nu partidul,cum ati facut-o,probabil,voi.(parerea mea).Am votat Hava pentru ca-mi place cum arata orasul,nu pentru ca e de la PDL

  5. abbilbal

    marți, 26.06.2012 at 23:53

    Domnule Florin Roman ai pierdut nu ai câştigat. „Toamna se numără bobocii” şi atunci veţi vedea cine mai votează pentru USL. Dar dv. nu vă mai pasă. V-aţi atins scopul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax