Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fost candidat la Primăria Cetatea de Baltă, bătut de un angajat al instituției. Polițiștii au deschis un dosar penal

Publicat

Fost candidat la Primăria comunei Cetatea de Baltă, bătut de un angajat al instituției. Valer Țetcu, fost candidat AUR la Primăria comunei Cetatea de Baltă, a fost bătut de angajat al instituției, în timp ce se afla în mașina personală, pe o pășune. Agresiunea s-a petrecut marți, 11 iunie, în jurul orei 21:20. 

Potrivit fiicei acestuia, bărbatul se afla în mașina personală, pe o pășune. A observat că se apropie cineva de autoturism, a vrut să dea noroc însă s-a trezit cu un pumn în față, agresorul fiind un angajat al Primăriei. Mai apoi, un alt bărbat ar fi deschis portiera pe partea stângă și l-ar fi lovit cu picioarele.

După agresiune, bărbatul a sunat la 112. La fața locului s-au prezentat polițiștii din Jidvei și o ambulanță din Blaj. La sosirea echipajului medical, bărbatul a refuzat transportul cu ambulanța și a mers singur la Spitalul din Blaj.

A doua zi, acesta s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, de unde a obținut certificatul medico-legal.

Potrivit IPJ Alba, agresorul și-a recunoscut fapta și ar fi precizat că în acel moment se afla sub influența băuturilor alcoolice. La momentul agresiunii, acesta se afla împreună cu un alt bărbat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Fost candidat la Primăria comunei Cetatea de Baltă, bătut de un angajat al instituției

„Asta primești când lupți pentru binele comunei Cetatea de Baltă. Avem oamenii la spații verzi care muncesc 2 luni din 12 fiind plătiți cu 12000 lei lunar. Angajați ai primăriei care ar trebui să fie în slujba cetățeanului, nu să OMOARE cetățeanul. Primăria ar trebui să se sesizeze în privința acestei „victorii” pe care aceștia au obținut-o în pășunea numită Spini, și să le desfacă contractele de muncă acestor slugi din proprie inițiativă, oricum se va ajunge acolo.

Un alt exemplu de bun comportament al funcționarului public (contabila) care la solicitarea unor informații cu privire la modul în care se cheltuiesc banii publici s-a adresat cu următoarea formulă „Ieși afară mă p**ă!”. Aceștia sunt oamenii din primăria Cetatea de Baltă. PS. Cine se aseamănă se adună!”, a scris Valer Țetcu, fost candidat din partea AUR la Primăria comunei Cetatea de Baltă, miercuri seara, pe pagina de Facebook.

Acesta a publicat o imagine în care apare vânăt la ochi, cu fața umflată și tricoul rupt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Valer Girlonta

    vineri, 14.06.2024 at 20:36

    De ce nu spuneti si numele angajatukui primariei care l-a agresat !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax