Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL: Albaiulianul Andrei Ianc a ajuns la CSM Brașov

Publicat

Mijlocașul stânga de 22 de ani, Andrei Ianc a ajuns la o înțelegere cu echipa de Liga a III-a, CSM Brașov, formație care are ca principal obiectiv promovarea în Liga a II-a.  Fotbalistul nu a fost păstrat în lot de Gabriel Rotaru în ciuda faptului că Unirea Alba Iulia nu are mijlocaș stânga în aceste momente.

Andrei Ianc a evoluat ultima dată la FC Cisnădie în Liga a III-a, unde l-a avut antrenor pe actualul director sportiv al Unirii, Mihai Dăscălescu. ”Eu mă bucur că am ajuns la Brașov și sper să contribui și eu la îndeplinirea obiectivului. Îm doresc să joc cât mai bine pentru a-i mulțumi pe oamenii de aici”, a declarat Andrei Ianc, mijlocaș CSM Brașov. Totodată, fotbalistul nu a uitat că de la Alba Iulia a fost trimis acasă încă de la primul antrenament (sesiune de pregătire în care fotbaliștii au alergat câteva ture de teren). ”Regret că la Unirea nu a avut nimeni încredere în mine și că nu mi s-a acordat o șansă”, mai spus Andrei Ianc.

Tânărul jucător îi va avea din nou colegi pe foștii coechipieri de la Zlatna, George Toma și Victor Avram.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax