Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbal: Europa Alba Iulia vrea cu orice preț în Liga a III-a

Publicat

Aflată pe locul trei în Liga a IV-a, Europa Alba Iulia pornește cu șanse mici spre barajul de promovare, însă, chiar și așa, conducătorii echipei doresc să ducă echipa în eșalonul terț.

”Avem vreo patru oferte de a fuziona cu echipe de Liga a III-a, chiar și CS Zlatna am vrut să o cumpărăm,dar a fost destul de târziu. Oricum o să cumpărăm loc în al treilea eșalon, dacă echipa nu reușește să promoveze”, a declarat, pentru Alba24.ro, Liviu Coacăză, vicepreședinte Europa Alba Iulia. Investitorul grupării albaiuliene a precizat că echipa va fi mutată din oraș pentru un tur de campionat, întrucât la Drâmbar arena va intra în renovare completă. ”La Drâmbar vom construi hotel pentru jucători, pregătim deja două baze sintetice, vom face tribune, vor fi condiții propice pentru a se face performanță la Drâmbar”, a mai spus Liviu Coacăză.

Conducerea dorește să facă disponibilizări în rândul jucătorilor

În urma clasării sub așteptări, conducerea Clubului Europa Alba Iulia dorește să ia decizii majore și să pună pe liber 4-5 jucători din lotul pregătit de Mihai Manea. ”Este posibil să renunțăm la 4-5 jucători, nu putem da numele lor, dar vom discuta cu ei.  Principalul motiv pentru care intenționăm să renunțăm este dat de lipsa de combativitate, indolența și atitudinea. O să discutăm cu ei și o să vedem ce va fi de făcut”, a mai spus vicepreședintele Europei. La rândul său, antrenorul speră că decizia conducerii să nu aibă efect negativ asupra echipei pe care o pregătește. ”Încă nu știu care sunt jucătorii, aștept decizia finală a conducerii. În fotbal te întâlnești cu lucruri frumoase și lucruri mai puțin plăcute. Conducerea ia decizii spre binele echipei. Jucătorii, la fel ca și antrenorul, trebuie să se conformeze deciziilor conducerii. Sperăm că deciziile care vor fi luate să fie un imbold pozitiv pentru echipă”, a declarat Mihai Manea (foto), antrenor principal Europa Alba Iulia. Totuși, tehnicianul grupării din Alba Iulia este sincer și recunoaște că are să-și reproșeze și lui o serie de lucruri. ”Eu îmi reproșez că am avut prea multă încredere în echipă, am crezut că toată lumea are un caracter frumos. Încercăm să facem o echipă competitivă. Trebuie să demonstrăm că toți tragem pentru același lucru”, a mai spus Manea.

Liviu Coacăză: ”Am fost singuri împotriva tuturor”

Cu câteva etape înainte de final, Liviu Coacăză a mărturisit că nivelul Ligii a IV-a a crescut mult, însă că echipa lui a fost lipsită de noroc în unele partide. ”Eu zic că nivelul fotbalului e altul în Liga a IV-a, zic că a fost o bătălie pe viață și pe moarte, noi, dacă nu pierdeam cu Teiuș, Ighiu și Daia, eram în frunte. Am fost singuri împotriva tuturor. Având în vedere că avem un antrenor care nu a  mai antrenat până acuma, e un antrenor promițător, e de viitor, au fost și alți factori, echipa nu e sudată, dar o să fie bine pe viitor, îi simt că sunt jucători de valoare”, a adăugat Liviu Coacăză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. kamara

    sâmbătă, 07.05.2011 at 15:42

    CICA SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR, CU MECIURI CUMPARATE LA :fc cugir,abrud,soda, ca in rest cum nu s-a putut cumpara nu au putut castiga,doar s-a vazut :la ighiu ,la aiud, acasa cu CSO.UNDE NU POT CUMPARA SUNT IN CAP

  2. comando

    marți, 10.05.2011 at 12:08

    Kamara,stiu ca esti un pic scenarist dar sa stii ca eu ii cunosc foarte bine pe cei de la EUROPA si-ti spun sub juramant divin (poti sa faci o cercetare printre cei enumerati de tine si ai sa vezi ca am dreptate),ca EUROPA NU A CUMPARAT NICI UN MECI ! FOLOSESTE-TI INTELIGENTA, IMAGINATIA DE DETECTIV pe unde vrei dar cel mai mult la jucatori ptr.ca ei se cam scapa cu vorbele si daca este adevarat atunci ne invitam la o cafea si stam de vorba.Pt interesul tau te rog fa o investigatie in acest sens si la jucatori fosti la europa care sunt obiectivi in acest sens,este posibil ca in unele meciuri indirecte sa fi fost motivate unele echipe dar EUROPA nu a cumparat nici un meci,sir te rog investigheaza putin meciul de la BAIA DE ARIES -CSO CUGIR.Cu multumiri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax