Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fotbalistul Cornel Cornea a fost amendat de Poliția Locală Alba Iulia. Vezi de ce a fost sancționat jucătorul FC Unirea

Publicat

Fotbalistul Unirii Alba Iulia, Cornel Cornea „s-a certat cu legea”, vineri seara. Fundașul de bandă stângă al albaiulienilor a fost sancționat de Poliția Locală, pentru refuzul de legitimare. Mai mult, acesta ar fi avut și un comportament jignitor la adresa oamenilor legii.

Cornel Cornea a fost sancționat vineri seara, în jurul orei 19.00, în zona Parcului Unirii. Potrivit poliţiştilor locali, acesta a fost oprit de o patrulă, deoarece a avut un comportament vulgar, iar apoi a lovit cu putere un coș de gunoi. Agenții de la Poliția Locală susţin şi că jucătorul de la FC Unirea a avut o atitudine necorespunzătoare față de oamenii legii. ”Noi l-am oprit pe dânsul deoarece a avut un comportament vulgar și perturba liniștea publică. L-am rugat să se legitimeze și ne-a oferit date false, dânsul nu a dorit să coopereze și a avut un comportament jignitor la adresa noastră. A spus că ne dezbracă de uniforme. Inclusiv la sediul poliției a avut o atitudine necorespunzătoare și nu ne-a dat datele sale corecte”, a declarat agentul Poliției Locale, Aurel Popescu.

Potrivit agenților de la Poliția Locală, fotbalistul se afla în stare de ebrietate și a fost sancționat cu suma de 100 de lei. Fotbalistul nu se afla în cantonamentul Unirii, deoarece a fost suspendat la jocul cu Juventus București și nu a făcut parte din lotul lui Gherman pentru jocul de la Turda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alex

    marți, 29.11.2011 at 14:20

    niste pulane dupa ceafa merita, asa, de control, dupa care, bineinteles, sa vina in presa sa se planga de abuz. era superb!

  2. adi

    miercuri, 30.11.2011 at 09:35

    aceasta ****** nu merita sa joace fotbal la unirea.trebuie sa ai o conduita profesionala si civica ? daca asa face si la echipa nu ma mira pe ce loc a ajuns.

  3. nervosu

    miercuri, 30.11.2011 at 09:55

    foarte bine au procedat cei de la pol locala sa se vada ca ptr toti este lege

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax