Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbalistul Marius Cristea primește încurajări de la fostul său antrenor de la Europa Alba Iulia

Publicat

Ajuns de puțin timp în curtea Unirii Alba Iulia, Marius Cristea (Europa Alba Iulia) a început să uimească chiar de la primul amical, în tricoul clubului ”alb-negru” și cel mai probabil acesta va fi păstrat în lot de Gabriel Rotaru.

Fostul său antrenor de la Europa Alba Iulia, Mihai Manea consideră că fotbalistul poate face față în Liga a II-a. ”Eu mă bucur pentru el, acuma sper să și reușească să meargă acolo. E un jucător foarte talentat, căruia nu i s-au dat șanse de a juca la un nivel mai înalt. Eu cred că poate face față cu lejeritate cerințelor ligii secunde, asta atât timp cât este susținut și așteptat să confirme”, a declarat Mihai Manea.

Marius Cristea este un jucător descoperit de Iosif Luca. Acesta a evoluat pentru Rival Alba Iulia, pe vremea junioratului. Cel  mai probabil, Clubul Rival va solicita grila de formare în cazul în care fotbalistul va ajunge la Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax