Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ”Lumea copiilor din Cetate”, la Spațiile RYMA. Vezi de ce surprize au avut parte sărbătoriţii de 1 Iunie

Publicat

Jocuri, baloane, clovni, muzică și multă distracție. De toate acestea au avut parte copiii prezenți la Spațiile RYMA, vineri, pe traseul nordic al Cetății. ”Lumea copiilor din Cetate” este un eveniment organizat special pentru 1 Iunie, zi în care copiii sunt în centrul atenției.

Copiii prezenți de 1 Iunie în spaţiile RYMA s-au putut bucura de o mulțime e jocuri și concursuri, ateliere de pictură, facepainting, origami și modelaj, unde și-au putut manifesta creativitatea. De asemenea, aceștia au avut parte și de un stand cu baloane, din care clovnii au creat animăluțe și floricele. Magicianul Iulian le-a arătat și i-a învățat o mulțime de trucuri, iar, pentru ca distracția să fie completă, copiii de la Palatul Copiilor au pregătit un spectacol de muzică și teatru: Școala de Folk, condusă de profesorul Daniel Avram a asigurat partea muzicală, iar trupa „Aripa cu Zel” a interpretat piesa ”Scufița roșie”.

Micuţii au avut ocazia să se întâlnească și să fac poze cu personajele din poveștile preferate, să se joace și să mănânce înghețată de casă.

La final, toți cei prezenți la Spațiile RYMA au primit cadouri-surpriză, dulciuri și jucării de pluș.

Evenimentul a fost organizat de Asociația RYMA, Asociația Civilla, Asociația Agora, Centrul pentru dezvoltare comunitară SMART, Asociația Caritas, Asociația Cosmina, Palatul Copiilor și Asociația Pro Tinerețe.

[nggallery id=312]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax