Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alexandru Ștefănoiu a câștigat a doua ediție a concursului ”Liceenii Au Talent”

Publicat

Scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia a strălucit, vineri după amiază, când a avut loc a  doua ediție a concursului ”Liceenii Au Talent”, eveniment câștigat de Alexandru Ștefănoiu. Acesta a reușit să impresioneze juriul cu un număr solo la chitară, precum cel al lui Radu Ionescu, de la emisiunea „Românii Au Talent”.

La acest eveniment au participat  21 de liceeni talentați de la liceele din Alba Iulia, iar juriul, ales pe sprânceană, a avut dificila misiune de a acorda marele premiu. Chiar dacă nu toți au fost talentați, show-ul s-a dovedit a fi apreciat de cei  aproximativ 150 de spectatori prezenți în sală.

La punctele slabe putem aminti un iluzionist care a reușit să-și transforme ”magiile” în trucuri mai puţin reuşite, dată fiind stângăcia cu care și le-a prezentat, un dansator al genului electric (care tremura la propriu) sau un hip-hopper de etnie rromă, care a încercat să-l imite pe Adrian Țuțu, dar a fost departe de rapper-ul care a câștigat prima ediție a concursului ”Românii Au Talent”.

Cei mai iscusiți elevi s-au dovedit a fi soliștii, iar câștigătorii au demonstrat pe scenă că juriul nu s-a înșelat în momentul deciziei. Iată premiile acordate la finalul evenimentului:

Premiul Special al Juriului a fost oferit Mariei Șimandi

Premiul Pentru Originalitatea momentului a fost oferit lui Daniel Andreika – a dansat freestyle și a jonglat cu mingi ca la circ

Locul III – Radu Cune (iluzionist)

Locul II Radu Ghișoi (interpret de muzică populară)

Locul I Alexandru Ștefănoiu(solist instrumentist)

La finele evenimentului, spectatorii au avut parte de două surprize, mai exact o trupă de dansatori de la Ansamblul de Dansuri al Județului Alba, dar și pe celebrii dansatori deveniți faimoși în urma emisiunii ”Românii Au Talent”, Flaviu ”fără S” și Ricky, însoțiți de Alexandra, iubita lui Flaviu. Organizatorii s-au declarat mulțumiți de reușita evenimentului și au promis că vor continua acest concurs, care va deveni un produs reprezentativ pentru CJ al Elevilor.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun, Cosmin Nistor

[nggallery id=361]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Stefanoiu Alex

    sâmbătă, 16.06.2012 at 09:45

    Alexandru… nu Adrian

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 16.06.2012 at 12:04

      scuze, am corectat.

  2. Cune Bogdan

    sâmbătă, 16.06.2012 at 23:34

    ceao.. filmarea cu partea lui Cune Radu de unde as putea sa o obtin?

  3. anonim

    vineri, 22.06.2012 at 00:36

    bine ca puneti poze numa cu afoanele de roxana luca si roxana rebegel si niciuna cu anca…foarte frumos din partea voastra.eu zic ca fiecare concurent merita o poza cel putin 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax