Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Arhitecturi paralele în Valea Jiului”, o expoziție deschisă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

Consiliul Judeţean Alba, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani a organizat vernisajul expoziţiei „Arhitecturi paralele în Valea Jiului”. Pe pereții holului Bibliotecii sunt afișate lucrări realizate de tineri artiști în tabere de creație. Vernisajul a avut loc vineri, 22 mai 2012, la ora 11,00, în holul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba. Expoziţia este deschisă publicului până în 15 iulie 2012.

Expoziţia este rezultatul unui parteneriat încheiat de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor din Petroşani şi cuprinde lucrări ale studenţilor participanţi la taberele de creaţie plastică organizate de  Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani, cu studenți din țară.

La vernisaj au participat iubitori ai artei și ai cărții din tot județul (Blaj, Vadu Moților, Abrud, Ponor, Sântimbru, Lupșa, Vidra). „Expoziția este un amestec de rural cu urban. Ca un prim pas în acest parteneriat, noi am făcut un obicei din a expune lucrări de artă plastică, pentru a putea ura Bun-venit cititorilor și prin culoare. Încercăm să ne extindem de la literatură și carte și la artă plastică, muzicală și teatrală. Vrem să le aducem aici, unde de fapt este o Casă a Culturii”, a spus Cristina Smadea, de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga.

FOTO: Diana TOTH

[nggallery id=386]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax