Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CS Zlatna a revenit la antrenamente. Lot numeros pentru Dorel Mureșan. Vezi cine a fost prezent la reunire

Publicat

Divizionara terță CS Zlatna s-a reunit luni, de la ora 12.30, iar prima sesiune de pregătire a fost programată pentru ora 15.00. La ora 14.00, la stadion, gruparea din Zlatna a avut parte de o ședință între acționari, ce a continuat apoi în vestiar.

Discuțiile din vestiarul echipei au durat aproximativ 30 de minute, după care fotbaliștii au ieșit la primul antrenament din 2012. La prima sesiune de pregătire au participat: Budai (învoit), Cocârcă, Sătmăreanu, Cecălăcean, Kiraly (învoit), Marian, Arsenie, Rusu, Farcaș, Toma (Corona Brașov), P. Dîrjan (FC Cisnădie), Gavrilă (Europa Alba Iulia) S.Pop, Suciu, Morar (ultimii trei,Unirea Florești) I.Kalman, P.Pop (Valea lui Mihai), Balaj (Luceafărul Oradea) și portarul Târziu (Corona Brașov). În momentul de față, la echipa din Zlatna se află mai mulți jucători în probe.

CS Zlatna a renunțat în pauza de iarnă la: Mânecan, Anca, P. Brie și  R.Brie, Ungureanu, Dragomir și Borcea.  La antrenamentul de marţi este așteptat și Alexandru Man, fotbalist care a evoluat în tur pentru gruparea din Zlatna, acesta a absentat nemotivat de la reunire. Oficialii echipei spun că în cazul în care acesta nu va reveni la pregătire i se va întocmi referat.

La reunirea echipei a fost prezent și primarul Silviu Ponoran. Acesta a mărturisit că echipa pe care o finanțează speră să evite retrogradarea. ”Noi ne-am reunit cu gândul de a evita retrogradarea, sperăm să facem un retur bun de campionat și să ne îndeplinim obiectivul. Am adus o serie de jucători la propunerea domnului antrenor Mureșan”, a declarat Ponoran.

Pentru echipa din Zlatna, această săptămână este una pentru acomodare la efort, iar de săptămâna viitoare gruparea antrenată de Dorel Mureșan va intra într-un stagiu de pregătire centralizată timp de 7 zile.

”Aurarii” vor efectua vizita medicală pe data de 19 ianuarie, la Alba Iulia.

Vezi mai jos galeria FOTO-VIDEO:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax