Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: INCENDIU la internatul Liceului Sportiv din Sebeș. Primar: cei 22 de elevi vor fi relocați la un alt internat

Publicat

Secția de Pompieri Sebeș a intervenit duminică pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la internatul Liceului Sportiv Sebeș.

Incendiul s-a manifestat în interiorul a două camere iar în cladire nu erau persoane, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

A ars mobilierul dintr-un dormitor cu 4 paturi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt-circuit electric, ca urmare a supra-solicitării instalației electrice.

Ulterior, după stingerea incendiului, primarul din Sebeș, Dorin Nistor, a transmis că cei 22 de elevi vor fi relocați la internatul unui alt liceu.

UPDATE: Forțele de Intervenție au fost suplimentate cu Autospeciala de Intervenție și Salvare de la Înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia.

De asemenea, la fața locului se deplasează si inspectorul șef al ISU Alba, colonelul Ovidiu Costea.

UPDATE ora 16.00: În aceste momente se lucrează pentru localizarea incendiului. Acesta se manifestă la 2 dormitoare, cu degajari de fum.

UPDATE ora 16.10: Incendiul a fost lichidat. Pompierii au verificat toate camerele pentru înlăturarea efectelor negative.

La intervenție a participat și o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând SVSU Sebeș.

UPDATE ora 17.00: Ce se va întâmpla cu elevii cazați acolo

Primarul din Sebeș, Dorin Nistor a transmis că elevii vor fi relocați la internatul Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș.

”În jurul orei 16.00, la internatul Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș a fost sesizat un incendiu, la etajul întâi al clădirii.

La acea oră, nu se aflau elevi în incintă, aceștia participând la o activitate sportivă. Pompierii au intervenit prompt, focul a fost stins, rezultând doar pagube materiale. Nu se cunoaște cauza incendiului.

Toți cei 22 de elevi care erau găzduiți la acest internat, elevi care frecventează clasele IX-XII ale Liceului Sportiv, vor fi relocați la internatul Colegiului Național „Lucian Blaga” din Sebeș” a transmis primarul Dorin Nistor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax