Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Albaiulianul Dan Roșu a fost cu chopper-ul creație proprie, la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”

Publicat

Albaiulianul Dan Roșu a fost prezent, joi dimineață, la emisiunea celor doi prieteni Răzvan și Dani. În emisiunea difuzată în direct, între 8.00 și 10.00, Dan Roșu a povestit ultimele sale realizări în materie de customizare de choppere sau ultimele sale creaţii.

Dan Roșu este cunoscut în Alba Iulia, mai ales după ce a modificat  un chopper și un trike. Mai mult, Dan Roșu nu și-a limitat talentul doar la motoare, ci a proiectat și un deltaplan cu motor pentru Toma Coconea, unul dintre cei mai buni parapantiști de talie mondială.

Dan Roșu a povestit cu Răzvan și Dani despre ultimele sale creații, ba mai mult albaiulianul le-a oferit celor doi un chopper de inox și o plăcuță cu emblema emisiunii.

Creațiile lui Dan Roșu au putut fi văzute în videoclipul LLP feat Aimi – ”Out of my way”. În clipul menționat apare jeep-ul galben customizat după ideile lui Roșu, dar și deltaplanul lui Toma Coconea.

În urmă cu aproximativ o lună, Dan Roșu a apărut la postul TV Transilvania Live, intrând în studio pe chopper-ul lui portocaliu. Vezi mai jos o galerie foto cu creaţiile lui Dan Roşu. Dacă vrei să iei legătura cu Dan Roșu scrie aici dar să nu uiţi să îți treci datele de contact.


[nggallery id=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax