Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ceremonia de absolvire a promoției 2012, de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, în Piaţa Cetăţii

Publicat

Promoția 2012 a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a sărbătorit sâmbătă, 26 mai, absolvirea cursurilor pe care studenţii le-au urmat timp de 3 ani. Începând cu ora 9.30, absovenții, încolonați și precedați de Fanfara Gărzii Cetății au defilat, cântând imnul absolvirii, „Gaudeamus Igitur”.

Parada absolvenților din promoţia 2012 a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a început la ora 9.30, din fața Casei de Cultură a Studenților, pe Porțile Cetății, până în Piața Cetății.

De la ora 10.00, în Piaţa cetăţii s-a desfăşurat Ceremonia de Absolvire. Au participat rectorul UAB, Daniel Breaz, alţi reprezentanți ai universității, șefii de promoție și autorități locale. La eveniment a fost prezent şi ÎPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia.

Vă prezentăm imagini de la eveniment.

Foto: Diana TOTH


[nggallery id=288]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax