Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Echipa de baschet CS Universitatea Alba Iulia a debutat cu dreptul în noul an. Victorie clară cu Sportul Studențesc București

Publicat

CS Universitatea s-a impus, sâmbătă, în prima etapă a returului, în fața formației Sportul Studențesc București, într-o partidă ce a avut loc la Alba Iulia, sub privirile a peste 250 de spectatori. Scorul final 87-63 (pe sferturi 10-9, 25-12, 30-19 și 22-23) nu a pus la îndoială rezultatul partidei, dominată clar de formația pregătită de Tomas Bilek.

Încurajată pe tot parcursul meciului de micuța, dar inimoasa galerie,  gruparea albaiuliană a defilat în runda inaugurală din noul an. Pentru formația noastră au debutat și achizițiile Becca Tobin și Ancuța Stoenescu, cea din urmă lăsând impresia că s-a acomodat rapid la noua ei grupare.

La pauză, tabela indica 35-21 în favoarea echipei lui Bilek, astfel că sferturile III și IV nu au adus mari modificări pe tabela de marcaj, echipa Universității reușind să se desprindă și mai clar, grație unei prestații excelente.

La partida cu Sportul,  s-a putut vedea necesitatea celor două transferuri efectuate în această iarnă. Antrenorul Bilek și-a permis astfel să mai odihnească din jucătoare, în vreme ce sportivele care au intrat în locul lor nu au făcut simțită modificarea, ridicându-se la același nivel.

De menționat a fost că, pe finalul partidei, antrenorul Tomas Bilek și-a permis să utilizeze și baschetbalistele care evoluează mai puțin de obicei. Mai exact, în ultimele minute ale partidei au intrat Luminița Manta, Oana Precup, Carmen Negru și Bianca Voica.

Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Taneisha Harrison 18, Katya Abramzon 15, Nadia Parker 15, Breanna Salley 11, Rebecca Tobin 10, Ancuța Stoenescu și Eniko Tarța câte 7, Luminița Manta și Elena Dincă ambele câte 2 puncte.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto-video de la meciul echipei CS Universitatea:

Foto-video: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax