Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Dezamăgire pe ”Ampoi”. CS Zlatna a pierdut 1-3, cu Unirea Tărlungeni

Publicat

CS Zlatna a disputat vineri, pe propriul teren, partida contra Unirii Tărlungeni. Formația pregătită de Dorel Mureșan a pierdut 1-3 (1-2, la pauză). „Aurarii” au lăsat o impresie proastă spectatorilor, care i-au apostrofat pe jucătorii lui Dorel Mureșan.

Debutul de partidă a fost bun pentru  CS Zlatna, însă cei care au marcat au fost oaspeții. În minutul 23, centralul partidei a acordat lovitură de la 11 metri pentru Unirea Tărlungeni, la capătul unei faze în care ambii jucători s-au incomodat reciproc. Marin a transformat penalty-ul și a dus Tărlunungeni-ul în avantaj. Două minute mai târziu, Iaru a înscris în urma unei faze ciudate, în care apărătorii „aurari” s-au chinuit să respingă mingea din fața porții.

CS Zlatna a dat semne de dezmorțire în minutul 38, când Alexandru Man, jucător împrumutat de la Unirea Alba Iulia, a executat excelent o lovitură liberă. Soarta jocului a fost decisă în minutul 78, când același Marin a înscris cu un șut execelent din întoarcere, iar Budai, fără reacție, a privit neputincios balonul care a intrat în poartă.

La finele jocului, antrenorul Dorel Mureșan s-a declarat nemulțumit de rezultat, însă vina nu le aparține elevilor săi. ”E un rezultat care ne nemulțumește, dar se vede acă avem doar 18 zile de pregătire. Băieții se luptă atât cât pot, 50-60 de minute, apoi lipsa de pregătire se vede. Noi încercăm din mers să reglăm aceste lucruri, dar ne este foarte greu. Am întâlnit astăzi o echipă peste cea a Reghinului”, a declarat Dorel Mureșan.

La finele jocului, primarul Silviu Ponoran s-a arătat supărat, afirmând către alți oameni din Zlatna: ”Dacă jucam pe sate, aveam mereu motiv să facem câte un grătar după meci”, a spus primarul supărat de rezultatul cu Unirea Tărlungeni.

CS Zlatna a intrat în teren în următoarea alcătuire: Budai – Marian, Man, Cecălăcean (Dîrjan , 48) Mânecan – Andrea, Sucală (Burz, 30), Ungureanu (Arsenie, 50), Kiraly (Rusu, 50) – P.Brie, Anca. Pe bancă: Cocârcă, R.Brie, Farcaș.

Partida a fost arbitrată de Cosmin Corocan (Reşiţa), Ciprian Dan Trancă (Timişoara), Andrada Aloman (Timişoara). Observatori: Emil Arsa (Arad) şi Ioan Ciocan (Cluj).

Întâlnire de familie pentru arbitrul Andrada Aloman

Arbitrul Andrada Aloman, a  avut parte de vineri de un meci mai special, ea fiind  legată de județul Alba. Andrada a avut parte de o întâlnire de familie, cu mama și tatăl său (Alin Aloman. angajat în cadrul clubului Unirea Alba Iulia). Tânăra și-a făcut puțin timp la pauză pentru a-și îmbrățișa părinții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. horatiu

    sâmbătă, 17.09.2011 at 14:25

    bunaciunea arbitra nu gluma..

  2. fitzness

    duminică, 18.09.2011 at 09:25

    dupa tricouri am inteles ca a jucat consiliul judetean alba cu primaria tg mures

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax