Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Europa Alba Iulia face senzație în Cupa României. Trupa lui Manea a trecut cu 2-0, de FC Cisnădie

Publicat

Europa Alba Iulia își continuă parcursul în Cupa României. După ce au trecut de FC Zalău, marţi, Europa lui Mihai Manea a întâlnit FC Cisnădie (Liga a III-a), echipă pe care a învins-o cu 2-0 (1-0, la pauză). Pentru formația lui Manea au marcat Bălaș, în minutul 28 și Apetri, în minutul 68.

Europa continuă parcursul bun în Cupa României, după ce a învins, marţi, FC Cisnădie, o pretendentă la promovarea în Liga a II-a. Antrenorul Manea a fost conștient că echipa lui pornește cu șansa secundă, însă și-a motivat bine echipa care s-a calificat în turul următor al competiției. ”Eu am zis că îmi joc șansa, a fost un meci foarte greu, toți jucătorii și-au dorit și au avut o atitudine pentru care merită să fie felicitați. După evoluția din teren și după scor, este meritat. Noi o să ne jucăm șansa indiferent cu cine vom juca. Noi suntem o echipă mică și ne dorim să acumulăm experiență”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Fără portarul Vlad Răducanu, Europa a avut un portar de ”ocazie”. Este vorba de antrenorul Mihai Manea. Acesta nu vrea să îi sperie pe cei doi portari, spunând că nu le va face concurență celor doi, dar dacă marţi era nevoie ar fi intrat în poartă. ”Dacă Cotoară se accidenta, mă sacrificam și intram în poartă. Nu o să mă pregătesc pentru postul de portar, deoarece sosește Vlad în seara asta”, a mai spus Manea.

Europa a intrat în teren în următoarea alcătuire: 12. Cotoară – 15. Sg. Oara, 21. H. Marian (cpt.), 5. Andreica, 20 Circov, 7. M. Bratu, 8. Hârciagă, 24. Al. Miclea, 10. Apetri, 6. M. Cristea, 9. Haiduc. Au mai intrat: Bălaș. Popa. Rada.

Cel mai probabil Europa Alba Iulia se va întâlni în actul următor al competiției cu Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax