Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Daniela Trana și Raul Marian sunt cei mai frumoși boboci de la UAB. Evenimentul a umplut Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Publicat

Alexandrina Străjescu și Cristian Dima s-au „teleportat”, au ajuns în anul 2211 și au arătat tinerilor studenți cum va arăta viitorul. Daniela Trana și Raul Marian au fost desemnați, în urma celor cinci probe, cei mai frumoși boboci de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Cele nouă perechi încercat să fie inventive și să arate precum personajele din viitor. Juriul s-a dovedit a fi pretenţios, astfel că au fost acordate doar premiile de popularitate și titlul de Miss şi Mister.

Premiul Miss Popularitate i-a revenit Ioanei Buta, în vreme ce Mister Popularitate a fost desemnat Radu Olaru.  Premiile cele mari au revenit următorilor boboci: Miss Boboc Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia i-a fost acordat studentei Daniela Trana – alegere pe care publicul nu a împărtăşit-o în totalitate; Mister Boboc al UAB a fost ales Raul Marian.

Alba24.ro  a premiat din nou cei mai frumoși și mai inteligenți boboci. Aceștia au fost Ioana Buta și Raul Marian. Cei doi au primit titlurile de Miss și Mister Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax