Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Echipa „Real Models” a promovat distracția reală în dauna vieții virtuale

Publicat

Echipa „Real Models” a încurajat, vineri seara, distracția adevărată, ca alternativă pentru cea din fața computerului. Organizatorii au oferit ”Winter Party”, în Clubul Allegria, unde MC Kotto a întreținut atmosfera.

”Am făcut-o și pe asta și nu ne vom opri aici”.  au spus la finalul evenimentului organizatorii, care s-au declarat mulțumiți de show-ul oferit în acest început de week-end. ”Dorim să îndemnăm tinerii ca măcar câteva zile pe săptămână să se desprindă de mediul virtual și să treacă în cel real, cu ajutorul echipei Real Models și al colaboratorilor lor, care au ca principal obiectiv organizarea de evenimente cu teme distractive”, a declarat unul dintre organizatorii evenimentului.

Decorul a fost unul care a amintit de sărbătorile de iarnă, ce ne bat la ușă, iar tinerii prezenți au demonstrat încă odată că pot renunța la viața virtuală pentru câteva ore de petrecere și muzică bună.

De la eveniment nu au lipsit nici surprizele care au constat în diverse concursuri organizate pentru tinerele participante.

Vă prezentăm mai jos câteva fotografii realizate de Alex Vlad de la evenimentul din Clubul Allegria:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax