Connect with us
Publicitate

SPORT

Gicu Grozav împlinește 20 de ani

Publicat

Fostul atacant al Unirii Alba Iulia, Gicu Grozav, se pregătește să schimbe prefixul. Cel mai scump transfer din istoria clubului Unirea Alba Iulia va împlini 20 de ani, miercuri, 29 septembrie. Pentru fotbalistul român este prima zi de naștere departe de orașul natal.

Grozav nu se va bucura prea mult de acest eveniment, deoarece pune pe primul plan fotbalul și nu distracția. ”Nu mă gândesc cum să-mi petrec ziua de naștere, mai întâi munca și apoi voi petrece ziua de naștere. Probabil voi sta pe messenger și voi vorbi cu prietenii și familia. Cel mai probabil, îmi voi cumpăra un tort, dar nimic mai mult”, a declarat atacantul lui Standard Liege, Gicu Grozav.

Internaționalul de tineret a fost transferat în Belgia la începutul acestui an, la insistențele lui Ladislau Boloni, antrenorul care l-a descoperit pe celebrul Cristiano Ronaldo, în prezent atacantul galacticilor de la Real Madrid.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax