Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Academia de Vară la Universitatea „1 Decembrie 1918”. 150 de cadre didactice universitare vor să găsească noi perspective în învățământ

Publicat

Și în acest an Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia găzduiește Academia de vară. Acest eveniment se desfășoară sub genericul „Noi perspective în didactică. Între centrarea pe elev și abordarea prin competențe”.

Scopul Academiei de vară este de a descoperi punctele tari și punctele slabe din procesul de formare a viitorilor profesori. Deschiderea oficială a avut loc luni, la ora 9.30, fiind așteptate 75 de cadre didactice universitare.

Academia de vară se desfășoară în două serii: în perioada 2 – 5 august şi 8-12 august. În total, participă 150 de cadre didactice universitare.

Proiectul  este cofinanţat din Fondul Social European cu  titlul „Calitate, inovare, comunicare în sistemul de formare continuă a didacticienilor din învăţământul superior”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax