Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ioan Dîrzu: ”USL-ul nu e disperat. Hava cu Dumitrel nu fac mai mult de 60%”

Publicat

Liderul social-democraţilor din Alba, Ioan Dîrzu, a răspuns, miercuri, declarației făcute, în ultima conferință de presă a PDL de vicepreședintele PDL Alba, Vasile Crișan. Acesta din urmă susţinea că ”primarul Mircea Hava are 68% în sondaje, iar uslașii sunt disperaţi”. În opinia lui Dîrzu, USL-ul nu este o formațiune politică disperată, reprezentanţii acesteia fiind cât se poate de siguri că populația va fi de partea lor, la alegeri.

Dîrzu a declarat că, nici dacă va aduna procentele lui Ion Dumitrel și ale primarului Mircea Hava, PDL nu va ajunge la un procent de 60%, în Alba. Acesta a precizat că aceste ”informări” privind rezultatul unor sondaje sunt doar cu scopul de a ține în continuare pe membrii lor lângă ei, cu toate că o parte au plecat deja și se îndreaptă spre partidul social-democraţilor.

Președintele PSD Alba susține că scopul clar al PDL-ului este să fure banul public, acest model funcționând de la cel mai mare democrat-liberal și până la primarul de comună. Dîrzu este de părere că astfel s-ar încerca obţinerea a cât mai multor bani pentru a cumpăra votul oamenilor.

Reamintim că vicepreşedintele PDL Alba, Vasile Crişan, a declarat anterior, în conferinţă de presă, că din sondajele interne ale PDL Alba, despre care ştiau şi reprezentanţii USL, reiese că Mircea Hava ar obţine 68% dintre opţiunile alegătorilor şi chiar mai mult, partidul fiind situat la peste 50%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Anonim

    joi, 07.07.2011 at 15:58

    Ionica, o sa-ti doresti sa ai sansa sa te voteze 5% din alegatori!!!! La competentele tale doftorale. Albaiulienii astia nemilosi nu sunt sensibili la dorinta ta cetateneasca de a ajunge in Top 300, pe spinarea lor….Succesuri!

  2. 10

    joi, 07.07.2011 at 22:05

    Nu-mi plac pdl-istii… Dar psd-istii si mai putin!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax