Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liceul Sportiv se pregătește de Balul Bobocilor. Șase perechi vor lupta pentru premiul cel mare

Publicat

Liceul cu Profil Sportiv din Alba Iulia se pregătește de ”Balul Bobocilor” . După o perioadă în care organizatorii și-au pus ideile în practică, a venit vremea ca liceenii să petreacă în cadru festiv.

Șase perechi vor intra în concurs, joi, pentru a cuceri premiul de cel mai frumos, respectiv frumoasă elevă de clasa a IX-a. Party-ul va avea și o tematică – ”Pasiunile bobocilor”-, fiecare pereche fiind costumată pentru a ilustra hobby-ul reprezentativ. Unii vor fi fotbaliști, alții înotători, organizatorii precizând că inspiraţiile nu vor fi doar din domeniul sportiv.

Evenimentul va avea loc joi, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, iar after party-ul este organizat în Clubul IQ Fashion, unde Alessia va încânta petrecăreții. Prețul unui bilet este de 15 lei, valabil pentru ambele puncte de intrare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax