Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrările la pasajul peste calea ferată din Sebeş s-au terminat. Reabilitarea a durat trei luni și a costat 288 de mii de lei

Publicat

A fost nevoie de mai bine de trei luni pentru ca lucrările de reabilitare a pasajului peste calea ferată din cartierul Kogălniceanu din municipiul Sebeş să fie finalizate. În tot acest timp, traficul s-a desfăşurat restricţionat, cu ajutorul semafoarelor electrice, cozile kilometrice de maşini fiind la ordinea zilei. Constructorul oferă o garanţie de 5 ani pentru lucrările executate.

Lucrările la pasaj au început în 6 iunie 2011, finalizarea acestora fiind stabilită prin contract în 30 octombrie. Recepţia lucrărilor s-a făcut mai repede decât se prevedea iniţial, iar la 24 septembrie s-au ridicat restricţiile de trafic rutier şi s-a putut circula pe ambele sensuri.

Reabilitarea pasajului, cu termen de garanţie este de 5 ani, s-a făcut cu fonduri bugetare, suma totală fiind de 288.456,36 lei cu TVA. Lucrările au fost câştigate şi executate, în urma licitaţiei publice, de o firmă din Satu Mare, aceasta oferind cel mai mic preţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Stiutorul

    luni, 10.10.2011 at 17:29

    Lucrarile au fost executate de catre „o firma” din 4 tineri dintr-un satuc din judetul Satu Mare. Se puteau executa intr-o luna(31 de zile) daca er o firma de forta cu utilaje serioase. Ei au lucrat cu un excavator-jucarie. Zeci de zile au orbecait pe pod, nedirijati, necondusi de un specialist in poduri, au plimbate bucati de scanduri pe care nu stiau cum sa le puna….

  2. moldovan

    miercuri, 12.10.2011 at 07:12

    Domle, problema e rezolvata, s-a autosesizat Parchetul de la Sebes.
    Tara de masochisti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax