Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Alba Iulia City Quest”: Concurs de „vânătoare de obiective turistice”, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Alba

Publicat

Consiliul Județean al Elevilor Alba, în parteneriat cu Organizația „Școală pentru Viață” organizează, duminică, 10 iunie 2012, un „City quest” la Alba Iulia. 18 echipe de câte 5 elevi s-au înscris până acum în concurs. Obiectivul principal al evenimentului este descoperirea obiectivelor din oraș prin intermediul unor provocări, al lucrului în echipă și al distracției. „Vânătoarea” de obiective se desfășoară duminică între orele 11.00 și 14.00.

În ce constă city quest-ul?

„Echipele înscrise vor primi din partea organizatorilor o hartă și o sumă de bani. În timp de 3 ore parcurse în stil „maraton”, acestea trebuie să parcurgă toate obiectivele de pe hartă și să îndeplinească provocările organizatorilor. Viteza de reacție, ajutorul reciproc și îndrăzneala vor fi extrem de utile. Echipele câștigătoare pleacă acasă cu premii semnificative din partea organizatorilor”, au precizat organizatorii.

Cum te înscrii?

Doritorii se pot înscrie până pe data de 6 iunie 2012. În concurs pot participa echipe de cinci persoane. Acestea trebuie să trimită un mail la adresa contact@scoalapentruviata.ro, în care să menționeze numele membrilor echipei și denumirea acesteia. Cei admiși în concurs vor fi contactați de către organizatori.

„O zi de aventură într-un proiect de „vânătoare” a obiectivelor Capitalei Unirii. Duminică, 10 iunie, vino să te distrezi învățând lucruri noi și interesante despre oraș, să îți testezi perspicacitatea și spiritul de echipa într-o competiție antrenantă și distractivă!”, au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax