Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Martina Hutter – Miss Alba24.ro, Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel”

Publicat

Martina Hutter a fost aleasă Miss Alba24.ro la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, instituţie de învăţământ la care anul trecut nu s-a organizat Balul Bobocilor. Născută pe 8 iunie 1996, Martina este pasionată de dans și muzică, dar şi de lectură.

La şcoală, eleva preferă ora de engleză, iar profesoara favorită este Diana Timofte. Tânăra detestă, în schimb, orele de matematică.

Martinei îi mai place să cânte și să se distreze, însă spune că este ușor timidă în anumite situații. În ceea ce privește viitorul, eleva ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze o carieră în showbiz, mai exact ar încânta-o o carieră muzicală.

Dacă doriți să o votați pe Martina Hutter trebuie să apăsați butonul ”recomandă” de la începutul sau de la finalul articolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Mai sunt 9 zile în care mai poți alege. Opt fete și șapte băieți au intrat în finala Miss și Mister Alba24.ro | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax