Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Măsuri întârziate împotriva caniculei la Alba Iulia: Crucea Roşie are corturile pregătite, dar așteaptă o decizie

Publicat

Reprezentanții Crucii Roșii Alba Iulia sunt pregătiţi să amplaseze din nou corturile de prim-ajutor în principalele zone ale oraşului, în condiţiile în care canicula va continua şi în zilele următoare. O decizie în acest sens va fi luată în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Alba.

Locaţiile rămân aceleaşi, în Parcul din Cetate, în Centru și în Ampoi I. În fiecare zi de marți, în piața din Centru voluntarii asigură măsurarea tensiunii arteriale pentru locuitori. Potrivit declaraților făcute de directorul Crucii Roșii Filiala Alba, Adrian Duşa, în fiecare zi peste 200 de persoane apelează la servicile acestora. Și la fel se întâmplă și în celelalte piețe din județ, unde reprezentanții Crucii Roșii sunt prezenţi, în fiecare joi la Sebeș, periodic la Aiud și duminica, la Cugir.

Meteorologii anunță și în zilele care urmează temperaturi foarte ridicate, de peste 35 de grade Celsius.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. prostia umana

    miercuri, 24.08.2011 at 18:47

    Citesc si ma minunez,intrebandu-ma? Oare ce fac sarmanele persoane din pietele fara corturi si fara voluntari in timp ce sunteti in piata centrala? Cat festivism inutil si stupizenie in gandire si actiune.Mai si expuneti itinerariul prostie voastre:joi la..Sebis,periodic (adica cand si cand) la Aiud si numai duminica..la Cugir.Cand sunteti intr-un loc cine-i”salveaza”pe ceilalti gagauzilor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax