Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE și URĂRI de „LA MULŢI ANI” de Sfântul Ioan 2021, pentru Ioana, Ionela, Ion şi Ioan

Publicat

Mesaje și urări de LA MULTI ANI de Sfântul Ion 2021, pentru  Ion, Ioan, Ioana, Ionela.

Toți românii ordodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul şi pe toţi cei cu numele de Ion, Ioana şi derivate din acestea. Nu uita să trimiți o urare unui prieten sau  prietenă cu astfel de nume. Vă prezentăm în cele ce urmează câteva idei și sugestii de urări şi mesaje special destinate pentru ei.

Citește și SFÂNTUL IOAN 2021: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

Ioan este un nume iudaic: “Iohanan” prescurtare din “Iehohanan” şi înseamnă “Dumnezeu s-a milostivit”. Foarte mulţi români care poartă numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante – Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Nela, Ionică, Oana – au motive de sărbătoare în această zi. Este cea mai bogată familie onomastică din România.

”Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele.”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Multi Ani, Ioane!”

”E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

”E ziua ta, Ion, un nume frumos și simplu, la fel de pur ca tine și la fel de gingaș. La mulți ani!”

”Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

”Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasă!”

”Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!”

Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

La multi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o dată, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta şi în zilele ce vor urma! La Mulţi Ani de Sfântul Ioan!

E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La multi ani, Ioane!

Fie ca această zi de Sfântul Ioan să te ducă pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate. Să ai o zi frumoasă! La mulţi ani!

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

O prietenie sinceră, înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.La mulţi ani, Ioane!

Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!

Înlătură tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

Să aveţi parte de un an minunat, de zile frumoase şi fericire cât cuprinde. La mulţi ani tuturor Ionilor şi Ioanelor!

La mulţi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire şi zile îmbelşugate!

MESAJE de LA MULTI ANI  pentru Ioana

La multi ani, Ioana! Bucurii şi belşug să-ţi aducă ziua sfântă a numelui ce-l porţi!

Să ai parte de un an minunat, de zile frumoase şi fericire cât cuprinde. La mulţi ani, Ioana!

Sfântul Ion să te ocrotească pe tine şi pe familia ta, să-ţi aducă sănătate şi spor în toate! La mulţi ani!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, de ziua numelui!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulţi ani!

Citește și VIDEO: Minunea apei din Israel. De Bobotează, râul Iordan îşi schimbă cursul

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax