Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mici, da’ ocoși: PP-DD Alba decide sâmbătă cu cine face alianță pentru consiliile locale și Consiliul Județean Alba

Publicat

La sfârşitul acestei săptămâni, reprezentanţii Partidului Poporului – Dan Diaconescu în Alba anunţă oficial cu ce formaţiune politică – USL sau PDL – vor încheia acord la nivel de judeţ privind susţinerea proiectelor din administraţiile locale şi cea judeţeană. Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa a declarat pentru Alba24.ro că a avut întâlniri cu preşedinţii organizaţiilor din judeţ ale PDL, PNL şi PSD şi că decizia va fi luată în urma şedinţei de sâmbătă, cu consilierii Partidului Poporului.

„Munca fiecărui membru al Partidului Poporului din această perioadă nu va rămâne nerăsplătită. Am negociat cu preşedinţii organizaţiilor politice din Alba  – Teodor Atanasiu (PNL), Mircea Hava (PDL) şi Ioan Dîrzu (PSD) şi  urmează să încheiem un acord fie cu USL fie cu PDL, la nivelul judeţului”, a declarat Cornel Comşa.

La Consiliul Judeţean Alba, Ion Marincaş, consilier judeţean va fi propus din partea PP-DD pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte, decizie care va fi luată în prima şedinţă a CJ şi oficializată prin ordin al prefectului.

La Primăria Alba Iulia, Dorin Şerdean, consilier local este propunerea PP-DD pentru funcţia de viceprimar.

Reamintim că, la nivelul judeţului Alba, PP-DD a reuşit să obţină 77 de posturi de consilieri locali şi judeţeni. Aceştia se vor reuni sâmbătă, într-o şedinţă în care aceste posturi vor fi validate şi vor decide cui vor asigura majoritatea în forurile locale: USL sau PDL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. vali

    joi, 14.06.2012 at 14:08

    PP-DD vor dicta in Alba pt urmatorii 4 ani; halal alegere

  2. calin

    joi, 14.06.2012 at 15:54

    Dar daca vor „dicta” bine si vor face treaba care-i problema ?Aduti aminte de „nu ne vindem tara” sau „vin patronii” unde am ajuns la final ,pe mine cel putin nu ma intereseaza cine „dicteaza” daca treaba merge bine .

  3. vai de noi

    joi, 14.06.2012 at 16:01

    Daca USL(sau macar PNL) si PDL mai au un pic de minte si orgoliu, s-ar alia si ar scuipa maseaua stricata PPDD. Nu se poate sa ne conduca OTV-istii judetul ! Atansiu si Hava trebuie sa isi calce pe mandrie si sa colaboreze in defavoarea acestor impostori. Datoreaza asta celor 150.000 de cetateni care au votat cu Dumitrel si Atanasiu.

  4. doru

    joi, 14.06.2012 at 20:56

    ei ar putea drege alegerea tampita a albaiulienilor, prin „alianta „cu usl , banii totusi vin dse l;a guvern!!!!..om trai si om vedea ce se poate repara …cat au putut fura pdl-ii….cand au fost vre-odata judecati si condamnatii membrii unei comisii electorale pentru furtisaguri care ne scimba viata pt mult timp..nu numai pt 4 ani…in schimb „gainarii” fac inchisoare pt ca au furat un ou..pt ca nu aveau un loc de munca …..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax