Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ministrul Economiei l-a demis pe albaiulianul Vasile Crișan din funcția de director general al ROMARM. Vezi reacția acestuia

Publicat

Directorul general al ROMARM, albaiulianul Vasile Crișan a fost schimbat din funcție printr-un ordin semnat de ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu. Ordinul a fost semnat vineri seara, în locul lui Crișan fiind numit directorul general al UM Sadu, Lori Boian.

Crișan este membru UNPR și candidează la funcția de primar al municipiului Alba Iulia pe listele acestui partid. A fost numit în funcția de director general la ROMARM de PDL, dar, după ce portofoliul ministerului Apărării a fost dat UNPR, s-a înscris în acest partid. Chițoiu a anunțat, în urmă cu o săptămână, posibila demitere a lui Crișan. Vezi AICI din ce motive.

Contactat de Alba24, Vasile Crișan a declarat ca a aflat din presa locală că a fost eliberat din funcție : Până la aceasta oră ( nr. sâmbătă ora 22,30) nu mi s-a adus la cunostință oficial că aș fi fost demis  iar până la această ora  nu s-a transmis la Romarm nici un ordin de ministru din care sa rezulte ca am fost demis din functie.  Consider că sunt actiuni de campanie electorala, avand în vedere ascensiunea fulminanta in prefereintele electoratului albaiulian.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Misu

    sâmbătă, 09.06.2012 at 21:32

    IN SFARSIT CARAGHIOSUL ACESTA A PARASIT POSTUL !
    SPER SA INCEAPA SI ANCHETAREA SA !

  2. Vasile Contribuabil

    duminică, 10.06.2012 at 10:53

    Asteptam sa se autosesizeze organele in drept .

  3. jean

    duminică, 10.06.2012 at 15:54

    Vasile,Misule…staţi blînd măi …corp la corb nu scoate ochii ! !

  4. Manea Simedru

    miercuri, 13.06.2012 at 16:26

    V-am ciuruit ! Gata cu unpr-ul . Degeaba a plecat musu de la noi ca tot v-am ciuruit !
    Avem posturi libere , de taiat frunze la ciini.

  5. industria de aparare

    vineri, 15.06.2012 at 15:50

    bai fratilor, asta ori este **** ca noaptea ori este dus cu capul; bai Crisane tu chiar iti bati joc de romani-albaiuleni ? ne crezi prosti?nu te-au demis, TE-AU DAT AFARA***** ! ai facut Alba de ras PLUTONIERE ! nu stim inca daca scapi de puscarie, ****** !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax