Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miting de susținere a Roșiei Montane, cu cântece și jocuri de copii, la Cluj-Napoca

Publicat

Circa 250-300 oameni au manifestat într-un mod inedit, miercuri seară, în zona Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, în favoarea Roșiei Montane.

Potrivit unor surse citate de Radio Custozza Alba Iulia, manifestanții au jucat „Țară, țară, vrem ostaşi!” până în jurul orei 21.30, scandând lozinci ”Pentru Roşia Montană” şi ”Roşia Montană nu va dispărea, oamenii de-aici nu vor pleca!” și  „Podul de piatră s-a dărâmat/A venit apa şi l-a luat/Roşia Montană a rezistat/Roşia Montană a rezistat”.

Manifestanții au fost legitimaţi de poliţie, dar fără a li se aplica sancțiuni. Mitingul fost organizat după ce, cu o zi înainte, manifestanții care protestau în fața televiziunii din Cluj au fost legitimați și somați să parăsească zona pe considerentul că mitingul nu era autorizat.

sursa foto: slicker.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. mc donalds

    joi, 10.11.2011 at 07:49

    Au fost doua manifestari
    Una la sala sporturilor la meciul de baschet al echipei U Mobitelco in care galeria lui U s-a solidarizat cu manifestantii impiedicind evacuarea lor
    A doua a fost in piata Unirii unde au participat ieri seara 200-300 de oameni.
    Se pare ca la Cluj protestul ia amploare, numarul participantilor fiind din ce in ce mai mare iar formele de protest se mofiica de la o zi la alta

  2. irina

    joi, 10.11.2011 at 13:09

    si protestele devin din ce in ce mai penibile. de ce nu se aduna protestatarii sa dea o alternativa sustinta prin teorii, cifre etc? pentru ca si ei stiu ca nu pot. pentru ca ei condamna acea zona la saracie crunta.

  3. elena

    joi, 10.11.2011 at 13:17

    din punctul meu de vedere, ar trebui intrebari oamenii acestia care protesteaza de zi pana-n noapte daca au habar de ce protesteaza. ce zice proiectul, alti mari oficiali, cum ar fi comisia europeana etc. pentru ca, din pacate probabil 90% din ei habar nu au de acest proiect mai nimic. li s-a zis:”cianura ucide” si atat stiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax