Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Moș Nicolae la Alba Mall. Peste 600 de copii au primit cadouri în ghetuţe

Publicat

Moş Nicolae a umplut peste 600 de ghete şi ghetuţe cu cadouri şi surprize pentru copiii care au aşteptat în centrul comercial Alba Mall din Alba Iulia.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Cu emoții, căci nu toți au fost cei mai cuminți copii, toţi, începând vârsta de câteva luni şi-au primit surprizele pregătite.

Potrivit tradiţiei, acei copii care nu au fost cuminți vor primi câte o nuia, în vreme ce copiii ascultători vor primi cadouri.

Evenimentul a fost organizat de SC „Eventiv” SRL, iar copiii au aflat ce au primit de la Moș Nicolae, marţi, de la ora 18.00. Ghetuţele au fost încărcate exclusiv cu cadouri pentru copii cuminţi: dulciuri, fructe, jucării şi surprize, nicidecum nuiele. Cadourile au fost oferite copiilor cu sprijinul unor magazine din Alba Mall.

Acţiunea a fost deschisă cu un moment artistic pregătit de Centrul Cultural „Augustin Bena”, în care un grup de trei fetiţe au interpretat mai multe cântece şi colinde, pentru Moş Nicolae.

Ghetuțele au fost lăsate, de luni, în holul Alba Mall, iar, marţi, micuții și-au ridicat darul de la Moș Nicolae din același loc.

Vă prezentăm câteva fotografii de la acest eveniment. Peste 200 de fotografii puteți găsi pe contul Facebook Alba24.ro

123456

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax