Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Momentul în care două mașini se izbesc frontal pe Valea Oltului, surprins de o cameră de bord. Trei persoane rănite în accident

Publicat

Momentul impactului frontal dintre două autoturisme a fost filmat cu o cameră de bord. Accidentul a avut loc pe DN 7, în localitatea Câineni, județul Vâlcea, pe 31 iulie. Potrivit Poliției Vâlcea,  trei persoane au fost rănite printre care și un copil.

Pe imaginile înregistrate de camera de bord a mașinii unui participant la trafic se poate vedea cum un șofer care circula dinspre Sibiu spre Rm. Vâlcea intră inexplicabil pe contrasens și lovește frontal un autoturism care circula regulamentar.

Poliția a fost informată prin apel la 112 în ceea ce privește accidentul.

IPJ Vâlcea a confirmat că un autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani,  a intrat în coliziune frontală cu altă mașină, pilotată de o persoană de 51 de ani.

În urma impactului au fost rănite trei persoane.

”Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri”, a transmis IPJ Vâlcea.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Victimele au fost transportate la spitalul din Sibiu.

video: Facebook/ Alexandru Roland F

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax