Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mugurel Sârbu nu mai are susținerea PDL pentru un nou mandat la Primăria Sebeş. Vezi candidaţii stabiliți de organizație pentru alegerile din 2012

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu nu beneficiază de susţinerea colegilor de partid pentru o viitoare candidatură la alegerile din 2012. În cadrul şedinţei Biroului Permanent Local al PDL Sebeş, Mugurel nu a primit nici un singur vot, aşa că viitorul candidat la fotoliul de primar al Sebeşului este actualul viceprimar Adrian Bogdan.

Vinerea trecută, la Sebeş a avut loc şedinţa BPL a organizaţiei PDL Sebeş . În cadrul întâlnirii, au fost desemnaţi candidaţii la viitoarele alegeri pentru funcţiile de primar, senator şi deputat, iar, în urma voturilor membrilor PDL, candidatul oficial la funcţia de primar al municipiului Sebeş este Adrian Bogdan, cu 18 voturi exprimate. Potrivit deputatului Clement Negruţ, marele absent al şedinţei de vineri a fost însăşi primarul Mugurel Sârbu, iar absenţa lui nu a trecut nesancţionată: „Mugurel Sârbu s-a aflat pe lista cu propuneri pentru funcţia de primar la alegerile din 2012, dar nu a obţinut nici un singur vot, spre deosebire de Adrian Bogdan, care a obţinut 18 voturi. Este de la sine înţeles ce înseamnă asta”.

Candidatul la funcţia de deputat PDL Alba din partea BPL Sebeş, la Camera Deptaţilor este chiar Clement Negruţ. Acesta ne-a declarat că şi-a manifestat dorinţa de a candida şi în 2012, iar din fericire Biroul Permanent Local a validat această propunere. Clement Negruţ a obţinut 18 voturi, fiind ales în unanimitate. Pentru funcţia de senator, au existat trei candidaţi propuşi. Este vorba despre Alexandru Pereş, Nicolae Dobra şi Vasile Crişan. Dacă Pereş şi Dobra au obţinut un număr egal de voturi (10 voturi fiecare), Crişan nu a reuşit să obţină nici măcar unul din voturile colegilor de partid. Dată fiind egalitatea numărului de voturi, potrivit lui Negruţ, este foarte probabil ca BPL Sebeş să decidă reluarea votării.

Clement Negruţ, deputat PDL Alba

„Biroul Permanent Local Sebeş a hotărât să susţină aceste persoane drept candidaţi la următoarele alegeri. Decizia finală va aparţine Biroul Permanent Judeţean care, bineînţeles, va ţine cont de propunerile BPL-ului. Astfel de alegeri vor avea loc la nivelul fiecărui BPL.  Săptămâna aceasta, joi, BPJ al PDL Alba se va reuni pentru a fi informat de decizia BPL Sebeş. Este momentul să ne pregătim pentru următoarele alegeri, deoarece partidul trebuie să fie pregătit să arunce în bătălie candidaţi capabili”, a conchis Clement Negruţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. has

    luni, 28.11.2011 at 21:48

    noi PSD am castigat deja. Cu candidat chelner la primaria Sebes nici nu ne facem probleme. Am recastigat primaria Sebes foarte usor. Bravo Milu ca ne-ai ajutat!

  2. barbu

    marți, 29.11.2011 at 11:34

    PDL-ul, sa trezit. NU mai sustine **** ca,MUGUREL,****REL,GALBEJEL.
    Primar de ****** !, al Mun. SEBES

  3. TH

    miercuri, 30.11.2011 at 02:41

    Draga has („noi PSD am castigat deja”……),cred ca defilezi defapt cu PDL-ul si doresti prin comentariul tau sa faci o imagine proasta PSD-ului care conform ideologiei de partid nu ar condamna niciodata candidatura unui chelner la fotoliul de primar……..
    Oare gresesc??????????????????
    D-nul primar M……(ce nume?) fost PSD-ist(?????), dupa comportament ai spune ca e la varsta pubertatii…….arogant, inflexibil, teribilist……….nechibzuit………..si totusi de la o vreme da semne de maturizare. Cred ca dupa o lunga autoevaluare a ajuns la inteleapta concluzie ca este tangent la cercul numit „politica”………si nu numai, cred ca si in domeniul economic????(vezi cheltuielile in zadar pentru soseaua de centura a Sebesului…..dar s-ar putea sa ma insel…………poate ca TRITICUM e OK…..)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax