Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeș, la „Testul de Sinceritate”. A răspuns la întrebările adresate de cititori și adversarii politici

Publicat

Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeș a fost la „Testul de Sinceritate” de la Alba24. Sârbu a răspuns întrebărilor adresate de jurnalistul Dan Lungu, celor transmise de cititori și de foștii colegi,  actuali contracandidați din PDL la Primăria Sebeș – deputatul Clement Negruț și Dorin Nistor.

Primarul Sebeșului a dat amănunte despre conflictul cu organizația PDL și a mărturisit care este motivul pentru care nu-și dă demisia din PDL, deși a anunțat că nu mai vrea să candideze la alegerile locale sub sigla acestui partid.

La  emisiunea „Testul de Sinceritate”, Mugurel Sârbu a explicat de ce nu s-a putut înțelege cu viceprimarul Adrian Bogdan și care este motivul războiului care a făcut ca Sebeșul să bată pasul pe loc timp de aproape patru ani, de ce nu au fost făcute proiecte care să atragă bani europeni și relația pe care o are în prezent cu USL.

„Testul de Sinceritate” este un talk show realizat de jurnalistul Dan Lungu și Alba24.ro.

Emisiunea durează 45 minute. Vizionare plăcută:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ion

    luni, 12.03.2012 at 16:58

    este disperat saracu o sa devina un nimeni peste 4 luni!!!!!!

  2. ion

    luni, 12.03.2012 at 17:48

    bugetul la hanbal nu a trecut din cauza la pnl si psd,a mintit din nou!!!!!! greseala din cererea de flotant cine a gasito securistu sau consiliera de suflet,sefa de la buletine!!!!

  3. lola

    marți, 13.03.2012 at 06:19

    ioane, stai cam prost cu exprimarea si ortografierea! Atentie pe viitor! Pentru a intelege mai bine: „din cauza PNL-ului” nu „din cauza la pnl” si „a gasit-o” nu „a gasito”. Probabil au fost greseli voluntare. Oricum, greu de inteles.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax