Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nocturna de pe Stadionul ”Minaur” din Zlatna va fi inaugurată fără festivităţi. Lucrările vor fi terminate în câteva zile

Publicat

Lucrările pentru instalarea ultimilor doi stâlpi de nocturnă de la Stadionul „Minaur” din Zlatna vor fi terminate în câteva zile, însă edilul din localitate nu dorește să facă o festivitate oficială de inaugurare, asta în ciuda faptului că echipa ar fi trebuit să dispute un joc amical cu o formaţie din prima ligă.

Aflată în derivă, echipa din Zlatna a mai primit o „lovitură” din partea primarului Silviu Ponoran. Acesta este hotărât să nu mai inaugureze nocturna în compania unei echipe de Liga I. ”Nu vom mai face nici o festivitate, e mai bine să fim modești. Faptul că echipa nu are rezultate e unul din motivele care m-au determinat să aleg asta. Plus că lumea e rea în general. Dacă faci bine, ești rău, dacă nu faci iarăși nu ești bun”, a  declarat Ponoran.

Totuși, acesta speră că echipa lui să poată evolua în jocurile din Liga a III-a, în nocturnă. ”Eu asta am în plan, ca echipa să joace în nocturnă meciurile, acum să vedem când vom putea face asta”, a mai spus primarul Silviu Ponoran.

Reamintim că reprezentanţii Zlatnei anunţaseră, la începerea lucrărilor pentru instalația de nocturnă, luna trecută, că acesta ar fi urmat să fie inaugurată în 11 octombrie, într-un meci amical cu echipa de Liga I, Gaz Metan Mediaș. „Ne dorim să aducem o echipă de Liga I, cel mai probabil aceea va fi Gaz Metan Mediaș”, a declarat atunci Constantin Iancu, delegat CS Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax