Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Incendii provocate de scurtcircuite: O cabană de lemn din Lunca Meteșului și o autoutilitară din Teiuș au ars în noaptea de duminică spre luni

Publicat

pompier

Pompierii au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, la două incendii produse de scurtcircuite, în comuna Meteş şi în Teiuş.

O cabană de lemn din Lunca Meteșului, comuna Meteș a fost cuprinsă de flăcări, luni, în jurul orei 3.00. Detașamentul de Pompieri Alba a reuşit să lichideze incendiul după aproximativ 3 ore de intervenţii. Pagubele au fost reprezentate de distrugerea centralei termice, a unui frigider, a boilerului din cabană, dar și 120 de metri pătrați de acoperiș. Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs de unul dintre aparatele electrocasnice lăsate sub tensiune.

Tot în noaptea de duminică spre luni, pompierii au acţionat în orașul Teiuș, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o autoutilitară pentru transport mărfuri. Pompierii au reușit să stingă la timp incendiul care amenința să cuprindă toată mașina, dar şi alt autovehicul, parcat în apropiere. Focul a mistuit scaunul şoferului, o parte din bord, instalaţia electrică şi unele documente, toate în valoare de circa 10.000 lei. Și în acest caz, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax