Connect with us
Publicitate

SPORT

O nouă umilință pentru CS Zlatna. Înfrângere 4-0 cu Corona Brașov

Publicat

CS Zlatna a suferit, vineri, o nouă umilință în compania liderului Corona Brașov. Scorul final 4-0 îi lasă pe ”aurarii” lui Dorel Mureșan pe ultima poziţie în clasament. Scorul pauzei a fost 2-0, brașovenii dublându-şi avantajul în repriza secundă.

Meciul a fost echilibrat până în minutul 31, când Istrate a deschis scorul din penalty, în vreme ce  Chirciu a schimbat tabela la 2-0, în minutul 43. După pauză, Istrate a mai  punctat o dată în minutul 68, pentru ca Sătmar să stabilească scorul final, în minutul 76.

Antrenorul Dorel Mureșan a mizat pe următoarea formulă: Budai (80, Cocârcă) – Sucală, Man, Cecălăcean, Kiraly – Rusu, Marian (75, P.Brie), Anca (71, Dragomir), Arsenie, Mânecan, Ungureanu (39, Farcaș).

După 14 etape, CS Zlatna ocupă ultimul loc în clasament, cu doar șase puncte acumulate. Nu ar fi exclus ca echipa din Zlatna să se retragă din campionat, mai ales că șansele de evitare a retrogradării sunt reduse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax