Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O tânără însărcinată, din comuna Cetatea de Baltă, infectată cu noul coronavirus, a DECEDAT la Spitalul din Alba Iulia

Publicat

O tânără în vârstă de 33 de ani din satul Tătârlaua, comuna Cetatea de Baltă, însărcinată în 24-25 de săptămâni, confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus, a decedat vineri după-amiaza în izolatorul Secției de ATI a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia.

Potrivit unor surse medicale, tânăra ar fi fost transferată la Alba Iulia de pe secția de ATI a spitalului din Târgu Mureș. Medicii din Alba au încercat să îi salveze viața tinerei și copilului nenăscut însă din păcate eforturile au fost în zadar.

Citește și LIVE Cazul tinerei însărcinate, confirmate cu COVID, care a decedat la Spitalul din Alba Iulia. Ce spun medicii și familia

Aceasta s-ar fi infectat în familie, după ce ar fi luat virusul chiar de la fratele ei, întors din Spania. În urmă cu aproximativ o săptămână, mama tinerei, confirmată la rândul ei cu noul coronavirus, a decedat.

Reamintim faptul că până vineri, 7 august, în județul Alba erau raportate 807 cazuri (12 noi), 606 de persoane vindecate, 33 decese, 46.415 teste efectuate (666 de teste, în ultimele 24 de ore).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax