Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Obiceiuri de Revelion 2019. Cum a apărut tradiția sărutului de la miezul nopții

Publicat

Câte țări există, atâtea tradiții de Revelion. Unele sunt atât de înrădăcinate în conșiința noastră, încât nici nu ne mai punem întrebarea cum au apărut.

Celebrul sărut de la miezul nopții cu persoana iubită a devenit o tradiție celebră de Anul Nou după ce Billy Crystal și Meg Ryan au făcut asta în filmul ”Harry Met Sally”, din 1989.

Mesaje de Anul Nou 2019 * Felicitari de Anul Nou 2019 * Mesaje de Revelion 2019 * Mesaje haiose de Anul Nou 2019 * URĂRI de La Mulți Ani 2019

De asemenea, în SUA și în mai multe state europene se spune că dacă ne împăcăm cu o persoană cu care ne-am certat vom evita singurătatea în anul ce tocmai începe.

În timp ce în România se spun că de Revelion ar trebui să consumăm preparate din pește, o tradiție spaniolă spune că ar trebui să mâncăm 12 boabe de struguri exact la miezul nopții dacă vrem să avem parte de 12 luni de fericire.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax